Canitrail 4daagse dag 3

De dag begon mistig en dat leverde prachtige uitzichten op over de Posbank. Iedere paar minuten veranderde het uitzicht dus dat was genieten!

Vandaag waren Erica en Penny weer van de partij net zoals Dorethea met Kaya en oppashond Sem. Onyx was weer in zijn nopjes met al dat vrouwelijk schoon om hem heen. Toch was wel te merken dat Onyx vermoeid was. Dapper stapte hij door en hield goed in de gaten of al zijn vriendinnetjes wel mee konden komen.

Al snel kwamen we een grote kudde paarden tegen en een veulen die vond dat we een beetje in de weg liepen. Wat een dapper beest om zich een weg te banen over een pad met allemaal mensen en honden. Even later liepen we naar het uitzichtpunt over het Herikhuizerveld maar geen wild te bekennen.

Onyx maakte een steeds vermoeidere indruk waardoor Dorethea aanbood om met de honden een stuk af te snijden. Na een poosje wikken en wegen besloten dat Onyx met Dorethea mee zou gaan evenals Penny en Erica en dat ik alleen verder zou lopen. Ik zou immers een vierdaagse lopen van 4x18km. Onyx is netjes meegelopen en ik ging alleen verder. Ik heb er flink de pas in gezet en heb nog nieuwe stukken van de Veluwezoom ontdekt. Vlakbij de finish was ik mij al mentaal aan het voorbereiden op de lange trap naar Koepel de Kaap. Tot mijn verbazing moest ik de andere kant op waar mij een lange klim stond te wachten. Ook prima. De trap weer vergetend liep ik vlot richting de finish en ineens kreeg ik in de gaten dat ik toch weer naar beneden moest en vervolgens alsnog via de trap omhoog. *** hahaha. Maar eenmaal boven was ik ook snel bij de parkeerplaats waar ik enthousiast begroet werd door lieve Onyx. Warme chocolademelk met marshmallows als beloning en nu weer herstellen voor de laatste wandeldag.

Morgen vertrekken we om half 9 vanaf parkeerplaats de Lappendeken bij De Steeg. Op naar een fantastisch slot!

Marianne

Knap gedaan Annelies en war fijn dat Dorethea en Erica Onyx meenamen.